Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


I kastanjens tid

 

det var vid denna tid

som kärlekens blixtar

gav oss varandra

 

strax innan den

stora hänryckningstiden

när kastanjerna stod i blom

 

tills katastrofen

slog sönder livet

 

när tiden var utmätt

kostymen sydd och

sjukhusvistelsens våndor slet i oss

 

min enda tröst var

kastanjen som blommade

 

jag vattnade den med

mina tårar och den svarade

 

med att visa mig en hel värld




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-21 17:15



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Mycket vacker text och värme och den där smärtan som på något sätt gör det vackra ännu vackrare...
2009-05-22

  Njord
Denna text är mycket vacker och som många redan sagt i sina kommentarer så är den sista versen verkligen "ett mästerverk" i sig själv.
Texten hänger ihop så fint där kastanjen symboliserar tryggheten och hoppet.
FINT
2009-05-22

  Teresia Ridell
Sorgset, smärtsamt o vackert.
2009-05-22

  Sladjana Zubcevic
"min enda tröst var

kastanjen som blommade



jag vattnade den med

mina tårar och den svarade



med att visa mig en hel värld"
Underbart skrivet!!!
2009-05-21

  Eva Langrath VIP
Ömsinta vackra ord
2009-05-21

    ej medlem längre
Ömsint fint
i det svåra
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP