Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självutplåning





har aldrig hatat mig själv

så mycket

som när jag gjorde allt

för att få andra

att tycka om mig




Fri vers av Alfie M
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-21 19:51



Bookmark and Share


  Fånga dagen
starkt bra
Anna-Karin
2009-06-19

  Rockalex
Mycket

väl

lagt


i en djup

hel

kaka


av verklighetens

mysterier
2009-05-28

  Anders Nordlander VIP
ändå så gör man det, för vi är tyvärr beroende av varandras kärlek
2009-05-22

  Ingmar Hård VIP
Känns lätt igen. Väl uttryckt.
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M