Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Hur kunde någon med samma sammansättning som BOB blandsaft förstöra mitt liv?"


Napalm

mitt huvud på dina axlar
dina axlar på mitt huvud

och hela Stilla havet
i mina ögon

fast det blåser storm i skallen

jag är ledsen att jag inte kysser så bra, Hilda
och att jag alltid blir fullast, dricker för mycket billigt smultronvin och kräks neonregn
jag är ledsen att jag alltid har så mjuka leder och att jag alltid skrapar upp knäna och gråter

gråter mer än jag gjorde när jag var ett barn


vi är inte förspillda
bara lite gråtmilda
och kanske frånskilda

men fina Hilda
jag måste försvinna
bara du kan få mitt napalmhjärta att brinna




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-21 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet