Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fruktansvärda övergrepp på katolska korrektionsanstalter på Irland.


Katolsk korrektion.

Nu är jag vigd till påvlig präst

att vara sådan präst är bäst

nu får man smiska gossestjärtar

samt rosa stjärtar på små snärtor.

Gud så skönt när riset snärtar

Å så härligt stjärtar smärtar.

Ljuvligt klingar barnaskrik

liknar sfärernas musik.

När man ej får ha en fru,

för att samlag är tabu.

får man som kompensation

rikta in sin erektion

på en ny generation.

Så jag sjunger mitt Te Deum:

Hoc est enim corpus meum.

 

 




Fri vers av Rune Thorsell
Läst 406 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-05-21 23:14



Bookmark and Share


  aol
suveränt skriftat
2009-06-18

  Deva
En riktigt vass kommentar till de katolska prästernas övergrepp - bar rytm i texten också!
2009-06-04

  AnnaMariaS
Skarpt om något tungt i lättillgänglig text.
2009-05-28

  Eva Langrath VIP
Vasst och bra skrivet om dessa hemskheter
2009-05-23

  peter markurth
fullständigt oacceptabelt...
2009-05-23

  walborg
Tack för Din starka reaktion! mvh
2009-05-23

    Bodil Sandberg
Helt superbt du sätter orden
på detta formidabla makabra
man skulle önska abrakadabra
så var de jävlarna bort från Jorden
ja..så är det bara..
när de minsta är i fara
2009-05-23

    ej medlem längre
Kritik på prick!
2009-05-23

  JNI
Den här var alldeles underbar !!

applåder !! :)
2009-05-23

  Miss Mod
Rune, fångar på kornet!!
2009-05-22

  © anakreon VIP
Ord som tar loven
av själve påven!
Tillfälle råder
för vassa applåder.
Carl-Erik
2009-05-22

  Aurelio
Irländsk humor.
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell