Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slänger upp en gammal text...


Med blanka byxor

 

Fjädrad genom olja.
Slår stilla vingslag, lyft
ur lakan.

Slet skal

djuret, från brutna lungans 
nätter, full av
stelnade höftben, med en nyvinklad
hållning,

tämligen belåten,
när man förväntades att vakna.
jag svalde tyngdkraften
bland salivet.

Det lilla extra,
blev något
mycket, jag byggde stadsdel
av gamla skrivbord, där någon såg mig
som om jag levde
som om jag lyfte
när det var stolar, som själva rullat
förföljde golvet
 
mot verkligheten. 




Fri vers av Tobias Nilzon
Läst 385 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-22 12:17



Bookmark and Share


  agneta pichler
helt underbar..
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Nilzon
Tobias Nilzon