Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valborg

Jag dricker luften

som svalkar mig
för solen

Vårens vindar

ger en föraning
om den annalkande

heta sommaren...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-22 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna