Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen i dag Elvis - This is the story


Elvis

Världen idag

Svårt att låta bli
Och med det
All dess innebörd
En evighet
Varken mindre
Eller mer

Pappa tycker nog att jag störd
Han gråter och säger
Varför är du så annorlunda

Det vrider sig där inne
Och jag kan inte längre
Hålla det inom mig

Jag kan inte prata
Kan bara se
Tårar falla ner för hans kind

Varför gör jag det alltid
Till ett helvete
För dom som verkligen bryr sig

Dom enda som älskar mig

Och herre gud vad har jag gjort

Han är för snäll
Och jag är för snäll också
Men nu är allting skevt

Jag lyssnar på Elvis
Och kan inte låta bli att tänka på
Hur det hade varit
Om allting hade varit bra

Vi lever utan alla mördade hjältar
För ingen fyller igen deras gravar
Det läggs bara rosor vid sidan om

Och vi får leva kvar utan dom
I skräcken; men hand i hand
Med deras mördare

Visst är det banalt
Och hur ska jag förklara mig nu
Mitt utbrott; min sorgsna blick

Min ångest och min vrede
Som plötsligt slog sig loss
Och gjorde sig alldeles för uppenbar

Jag ville inte blotta mig
Det är inte mitt fel
Men allt jag har att skylla på

Är tystnaden




Fri vers av Cassius Clay
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-09-22 19:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja du,den var stark och fylld av många känslor - ett slags rop på hjälp i ett utanförskap - du har fångat ensamheten och ångesten mycket bra
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Cassius Clay
Cassius Clay