Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten flicka

En liten
flicka

sår på
knäna

det börjar
läkas nu

men

det ömmar fortfarande
i vissa rörelser

det gick så fort
när det hände

en varm
sommardag

en glad
liten flicka

jag var


jag såg mig
inte för

sjöng och
plocka blommor

jag skulle
varit försiktigare

nu jag föll
hårt i grusen

blodet
rann

först
en chock

allt kom så
plötsligt

sen

det gjorde
så ont

men nu
det börjar
läkas

jag går lite
mera försiktigt

vet att
det kan göra
väldigt ont.




Fri vers av Desire'e
Läst 149 gånger
Publicerad 2009-05-22 20:14



Bookmark and Share


  Water VIP
Nåt lär man sej av varje fall
och tiden läker
2009-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Stackars lilla tultan!
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e