Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast ett enda ord

Endast

ett enda
ord

en mening
av ord

stjäl
allt

stjäl
det jag har
funnit

det jag har
byggt upp

ett enda
ord

inte så
mycket

kan man
tycka

men

detta
ord

stal
en stor
bit

i mitt hjärta
och i min
själ.




Fri vers av Desire'e
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-22 20:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Liten tuva...
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e