Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag på avigsidan

Det känns
som att jag
vänder
insidan ut

på mig
själv

men

jag kom bara
halvvägs

och
nu

vet jag
inte

vad som
är vad

hjälp
mig

att finna ut
hur det skall
vara

är jag på
avigsidan

eller

är jag
rätt.




Fri vers av Desire'e
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-22 21:31



Bookmark and Share


  Water VIP
Det kanske är ett nytt plagg som stickas här
2009-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Svårt för en utomstående att bedöma.
Det låter lite som en stickbeskrivning det där.
Du är i alla fall ärlig.
Det är ett plus.
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e