Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vårkänsla

Tänk att likt fåret få
ströva i det ljuvligt lockande vårgräset

eller med ekorrens självklara lätthet
få skutta mellan tuvor och stenar

eller bara stå som en ko
och tugga och glo




Fri vers av Noomi
Läst 457 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-22 21:59



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Denna text väcker längtan efter frihet i mig!!
2009-05-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja tänk att bara
få vara även om man
sig själv fick klara
så skulle det inte
alls dumt vara
vara fri, som
ett djur i ur
och skur så
där bara
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Noomi