Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av WAD3 S13:4 Jag grunnar: att bara vara...


Sen-Buddist

Det sägs att man ska leva i nuet
Men nu blir väldigt fort då
Nuet är oändligt kort
Dået är oändligt långt

Bättre att leva sen
Sen blir ständigt nya nu
Det kommer mer nu sen
Ett missat nu då och då
Det gör ingenting då
För sen kommer nya sen

Lev sen nu
Bli Sen-Buddist
Redan nu




Fri vers av leelee
Läst 263 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-23 01:25



Bookmark and Share


  erkki
Budda är fläskig. Har lätjefull min
Sitter och blundar och tänker
Själv har likartad tomhet i sinn
Sent är, när sig gravjord sig sänker
2009-05-25

  Miss Mod
Denna gillar jag mycket.
2009-05-24

  Mr Lindemann VIP
Ja, men denna texten var helt i min smak

verkligen kul och fyndigt skriven

Sedan kan jag ju tycka att det bara finns ett nu då tiden inte finns, det är bara någe vi har hittat på då
2009-05-23

    ej medlem längre
Fyndig lek med innebegreppet "nuet" som alla säger att man skall leva i nu för tiden. Det är inte alltid så lätt... när så mkt "då" stör nuet... men kanske kan man öva sig nu.. så att det går bättre sen... Din text fick iaf. hjärnan att vakna
2009-05-23

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!!
Man kan leva i det NU där evigheten rinner upp oxå...
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

leelee