Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om ledarskap #1

 
Jag tycker att allt ledarskap går att dela upp i två kategorier, som inte handlar om några nya trendiga idéer utan som sträcker sig bakåt genom hela människans historia;

• Herden, som "går före" och sätter exempel genom sitt liv och delaktighet.

• Fårhunden, som springer bakom och skäller.




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson