Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker inte vara någon annan än jag

Jag tänker fortsätta med att vara jag, trots att det inte faller dig i smaken.
Jag tänker fortsätta med att inte vara du, trots att du inte gillar mig då.
Jag tänker fortsätta med att gå min egen väg, trots att det inte är din väg.

För om jag inte gjorde det, så skulle inte jag gilla mig då.
Och det är mycket viktigare än något annat.




Fri vers av Glittra G
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-23 15:57



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Faller rakt i smaken tillsammans med dig som går på vägen som gillar det viktiga i att fortsätta vara sig själv.
Ett behjärtansvärt liv är det angeläget att leva.
Begränsningarna kan vara en begynnelse till hängivenhet.
Goda reflextioner över ett redan långt levt skapar en viss föreställning om hur återstoden av livet bör levas.
Bara koncentrera sig på återstoden.
Lev ett talangfullt liv,
med en välsignad
fantasifullhet.
"Jag Tänker"
"Inte Vara"
"Någon"
"Annan"
"Än Jag"
2009-05-24

  korpfjäder
så är det ju, och om man inte gillar varandra är det nog bäst att låta bli att försöka jämka ihop sina liv, bättre att spara med sånt tills man möter någon som faktiskt gillar det dom ser - och som man själv kan tänka sig att leva sitt liv med. Självklarheter egentligen, som underligt nog tycks vara nog så vanliga att förbise.
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G