Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
remix av allt jag har.


en remix av ingenting 0.0

betalat för samma känsla nära 400 dagar nu, som en oupplyst gata långt från neon, reavaror och levande ting

En oupplyst väg, ett osett fall från toppen.

200 alvedon krossade över natten,
såsom en himmel ovanför någon svartvit film

utan brus.



skuggornas inbjudande leenden, skepnaderna som förstrött existerar utmed gatorna , utöver stockholms torg har de skenbart en äkta glädje inuti

, någonstans.

En sådan charad! att bli så bedragen, en pjäs utan ett skriptat slut, och all publik har för länge sedan lämnat deras designerade platser.

bara som en spegelbild kan jag njuta, fallen, slagen. fylld av, någonting, har jag för en sekund en själ(snapshot-pause)

.....


beroende av slag och vägar jag aldrig hittar rätt i, förälskad i det enda jag någonsin hatat, rädd och patetiskt kuvad inför det enda jag håller högt. en clown utan intelligenta citat, en statist utan en pjäs.

En tid utan nätter, en tid med ljus. Ge dom vackra intakta drömmar, utan konsekvenser. Ge dom något osmittat, ge dom resterna från min käft, de smutsiga resterna från mitt papper, ge dom värme, andra färger än mina, ge dom det som jag älskar att fly från. Ge dom allt det, ge dom det, förälskad i deras leenden. Ge alla bultande köttbitar det de faller för, fåra deras ansikten med böljande somrar.

Injecera långsamt deras lycka i mina vener, tills tvn stängs av, tills tårarna förvrids vackert stillsamt i pause(faller ingenstans). Ge mig.

.....




Fri vers av David Calvert
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-23 17:51



Bookmark and Share


    resilient
"betalat för samma känsla nära 400 dagar nu, som en oupplyst gata långt från neon, reavaror och levande ting"

Vilken inledning! Jag bara fastnar i den första meningen och börjar fundera: Ja, så kan det kännas/vara. Vad är det som han har betalat för (och då menar jag inte i pengar)? Kärlek? Terapi? Knark? Vad-finns-det-mer?

Så snyggt, det slår an någonting i mig, är inte säker på vad. Men det är en rad som direktkommunicerar med mitt undermedvetna. Tack!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert