Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenlapp

Pengar pengar
Vi blir galna
Äckliga
Går med girighetens dojor och bara dreglar efter döda ting

Naturliga indigrienser
är dränkt av fejkade fejkheter

Jag ska inte sitta
här och skriva detta
Då mina ben springer på speletsbana

Vinster, kickar,
Nit

Men jag vet

Jag är människa

Om ja fick bestämma
skulle jag vara tusenlappen i fickan

Så eftertraktad, folk gör vad som helst för än
Rånar, offrar liv, familj

Alltid vara i tryggt förvar
Och glida igenom landet
med en dold kostym




Fri vers av Marjavaara
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-23 22:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man mår trots allt bättre när plånboken är späckad.
Frågan är bara om pengarna är mål eller medel.
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara