Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande känsla!

Livet skapas
i ett upplyst rum
med känsla

Glittrande ögon
som åtrår kittlandes
ner i maggropen

Händer, läppar och ord
säg vad du vill just nu.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 501 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-24 08:08



Bookmark and Share


    Lindizz
Härliga rader!
2009-06-02

  Suzy med punkterna
Längtande ord lagom mysigt;=)
2009-05-24

  Junitvillingen
Härlig, livfull, njutbar dikt. Riktigt mysig, där sista raden får den att flyga ovan molnen. Wow!!
2009-05-24

  Gisela Nordell
lekfull, rolig och
livsbejande dikt
som ger energi!
2009-05-24

    leelee
Ja...i det tillståndet...kan man nog säga vad som helst...
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin