Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den här texten bland mina gömmor - trots att det är vår och snart sommar...


Akta!

Kliv inte på snön
lämna inte dina fula avtryck
på den vackra vita snöytan
Låt solen glittra
låt månen blänka
i den böljande vita snön
Se dig för...

Miragen2007




Fri vers av bo.rackson
Läst 323 gånger
Publicerad 2009-05-24 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson