Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt .3

Längs motorvägar känns stegen tyngre
för det är inte jobbigt att lämna saker bakom sig
det jobbiga är att se hur man ska kunna skapa något nytt
med det lilla man har kvar

vi lägger mynt i telefoner som vi inte vågar använda
och lämnar luren hängandes med en röst inuti
som förgäves frågar vilka vi är

visste vi det skulle vi kanske inte vandra
längs alla dessa motorvägar
stirrandes mot månen som inte fäller en endaste tår för oss

hon vet lika väl som vi
att tårar inte förändrar ett endasteendaste dugg

 

.




Övriga genrer av MaddieMad
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-26 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaddieMad
MaddieMad