Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekännelsen

jag är inte som alla andra
det vet jag om
men jag har samman längtan
att få vara med någon jag kan älska

någon som gör mig hel
jag har försökt ett par gånger
men jag har misslyckats
jag vet faktiskt inte vad jag gör för fel

jag har ett bra liv
men ändå klagar jag varje dag
över att jag inte mår bra
för det är något som fattas inombords

jag vet inte hur jag ska fylla den delen
för jag inte inte fylla den själv
jag behöver hjälp
av dig min kära
jag vill inte vara ensam
är det för mycket att begära?

jag önska att hålet inom mig inte fanns
ett hål fyllt av tvivel och sorg
på utsidan försöker jag alltid vara glad
men oftast visar insidan rena motsattsen

jag gråter floder inom mig
varje natt jag somnar
och inte vaknar bredvid dig

det känns så tomt
och det gör ont
livet kunde vara så underbart
istället är det en tragedi
men jag ger inte upp
även fast framtiden inte är ljus
så har jag en härlig fantasi
som gärna får gå i uppfyllelse
så fort som möjligt




Fri vers av nc
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nc