Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet skrik från ett stort hjärta

vi är som två bitar
perfekt skapade för varann

ta min hand
och för mig till ditt underbara land
det är där jag vill leva
det är där jag vill vara

jag försöker fånga ögonblicket
för detta är ett minne jag vill bevara
du och jag
precis som i en vacker saga

vi är alla vilsna i oss själva
men du hjälpte mig att hitta vägen ut
känslan jag känner för dig
låt den aldrig ta slut

för mig är du fulländad
jag kan inte se ett ända fel
jag har alltid saknat något inom mig
nu har jag förstått att du är denna del

din röst jag hör
varje natt jag går till sängs
varje dag tänker jag på dig
tills mitt huvud nästan sprängs




Fri vers av nc
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-16 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nc