Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gammal sommardikt

skönt att solen är framme igen
så man kan vara ute och sola sig i den!
eller kanske leka med en bästa vän?

det var längesen det var så fint väder
det är så varmt att man knappt behöver några kläder

det är bara du som saknas, sittandes där i ljuset
nu får jag istället njuta av att sommaren snart är här, ensam i huset

det kanske låter lite sorgligt eller så
men det är väl inget man klagar på

att ligga i gräset och prata med dig
är det ända som saknas inom mig

nu får jag istället fundera på hur det kunde blivit
och hur jag ångrar att jag tog allt för givet

du var alltid vacker som en sommardröm
men nu om nätterna får jag knappt någon sömn!

din närhet fick mig att brinna inombord
ja det är så jag knappt kan hitta ord...
för hur jag egentlingen kände för dig




Fri vers av nc
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-30 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nc