Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emotional bomb

Like an emotional bomb
I explode in the sky
No one can find out why
more than you and I




Fri vers av nc
Läst 490 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-08 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nc