Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

long call

tears are running down my cheeks
your voice is still echoing
but I haven't heard from you in weeks!




Fri vers av nc
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-13 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nc