Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andningssvårigheter

tiden har kommit
du gråter
säger saker och ting
som jag aldrig förlåter
vi har brutit upp
nu är det slut för evigt
livet var inte så fint
som det en gång var med dig

jag får det svårt att andas
nu när du inte är vid min sida
jag vill tillbaka
till tiden då göra ingenting med dig
var värt allting för mig




Fri vers av nc
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-31 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nc