Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke..en dröm

En
tanke

en
dröm

jag burit
den i mitt
hjärta

nu

jag ser en
skymt

är det en
hägring

spelar mina
sinnen

mig ett
spratt

eller

är
det

denna
gång


riktigt.




Fri vers av Desire'e
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e