Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill kunna se

Jag vill
vara

sann

ärlig

öppen

jag vill
kunna se

det sanna
hos en annan
människa

jag vill
se

det sanna
i det som
händer

i mitt
liv

i den
verklighet

jag
lever i

sanningen
söker jag

att öppet
våga visa

den
jag är

jag gör mig
sårbar

jag trotsar
rädslan

rädslan
att bli
sårad

sårad
i djupet

men jag
vill leva
sann.




Fri vers av Desire'e
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-26 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e