Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Symboliskt värde...


Ditt leende smeker

Ser dig där nere, sittande mot väggen i solskenet

du vänder ditt ansikte mot de livgivande strålarna

dom smeker din haklinje som jag skulle vilja, långsamt, dröjande


Ser hur ett leende spelar på dina läppar

de underbaraste toner

hittar sin väg upp genom mitt öppna fönster


Det leendet innehåller en hel värld

kärleksfull och livgivande

ditt leendes melodi smittar mig...

smittar mig med berusande glädje


Skratt banar sig upp genom mitt blodomlopp

reser vidare på väg mot ett möte

någonstans i vårens ljumma afton

slingrar sig mitt skratt och ditt leende

i en eggande kärleksdans


Ditt leende smeker min själ...




Fri vers av sulimaa
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-26 21:54



Bookmark and Share


  blaite
Vackert om något abstrakt..
2009-05-30

  Suzy med punkterna
Ett smekande leende...fint skaldat!
2009-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Detta är eller borde vara en glädjens årstid! Det sprittande...
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa