Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara säker och nöjd

Jag vill vara säker och nöjd
och det är jag
mitt i smeten

men här
på avstånd
smyger andra
tankar
omkring

lita på känslan
säger vissa
men jag brottas
med mina
och är nöjd
när de ligger utpumpade på stranden




Fri vers av Carl Prag
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag