Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gillar inte mig

Du gillar inte mig.
Säger du ibland.
Och det händer
att jag tror dig.

Men så.
Lägger du en hand i min.
Och jag hör mina uttryck.
Från dig.

Då blir jag nåt annat.

Alltid nåt annat.
Så är det.
Men det är stort nog.
När du gillar mig.




Fri vers av Carl Prag
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-26 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag