Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herregud sicket ord att förbrylla...


Saknad

Saknad


Ett ord som beskriver tomhet

ändå

kan saknad fylla ett helt hjärta

saknad som fyller

i tomrum

skapar tomhet


Saknad i hela dess förvirrande glans...




Fri vers av sulimaa
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-27 01:08



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet vännen min!
2009-05-27

  Suzy med punkterna
Saknad efter det som inte går att förklara men ändå känns i hela ens jag är en saknad svår att bära.
2009-05-27

  peter markurth
saknad= beskriver en högst personlig känsla, mycket svårt att använda detta ord då man vill förklara något för andra, saknadens känsla bor bortom orden....
2009-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag blir ibland uppfylld av saknad. Då är det den som tar över.
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa