Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag bland andra


Besök

Vilda änder
besöker min tomt

finner maskar och gräs,
fyller sina bukar

och ger sig av




Fri vers av ak
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ak