Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ångest alltså lever jag- sa hon bittert


Mitt hjärta

Jag fryser om mitt hjärta

kylan sprider sig
ut i huden

rädslorna hoppar hage
i min mage

trodde livet var till för mig med




Fri vers av ak
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ak