Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen

Sitter på min flygande matta

besöker länder och betraktar människor
från ovan

Vinkar till de andra

och flyger hem




Fri vers av ak
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ak