Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kan DU se?

Ögon släpper igenom ljus

ögon släpper igenom allt för mycket ljus emellanåt

Blinkar och blinkar

Blundar och håller andan

Tittar igen

och ljuset bränner små små hål på hornhinnan

Världen förändras

eller är det kanske jag?





Fri vers av ak
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ak