Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer

Lägger örat till marken

Lyssnar

Ett dovt muller
som ökar i styrka

Mitt öra ligger kvar
och står ut med och beblandar sig
med det livet försöker säga

Själv är jag långt därifrån




Fri vers av ak
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-27 10:09



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Riktigt bra!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

ak