Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte sova


Sömn II

Nu är jag uppe
och hoppar igen
Hopplöst 




Fri vers av leelee
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-27 12:02



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Mitt tips:
Ta en tallrik.Lägg i ett par skedar fruktmüsli.
Häll på någon deciliter apelsinjuice.
Fyll på med A-fil. Njut!
Borsta tänderna.Sov!!!!!
2009-05-27

  Johan Bergstjärna VIP
Bättre att gå upp en stund än att ligga & försöka sova.
Sov Gott!
2009-05-27

  En strimma av guld
Sov med Dig så du blir pigg. Lättare sagt än gjort kanske.
2009-05-27

  erkki
Det var så här detta evinnerliga skrivande började. Kunde inte sova. Låg och tänkte på hur hustruns och min ett-årsdag blev. Gick upp till datorn. Skrev "Vår ett-årsdag". Sedan blev det "Folka-vraket" som var en konsekvens, och nu kan jag inte sluta. Varken sluta skriva eller sluta sova.
Livet är en strid!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

leelee