Bruksanvisning

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruksanvisning




I Tiden

 

Här får du

Snabbt ta dig

Mellan ditt direkta

Vidare vill du

 

Befinner du dig

På en gång

Du just godkänt

Personligt längst upp

 

Får du se

När du är färdig

Det vill säga

Stängs du genom

Att välja aktiv




Övriga genrer av madigan
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan