Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner!

 

Tack fina vänner, för att ni finns här!

Ni anar inte hur skönt det är att ha er..




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-27 23:23



Bookmark and Share


  Syrsan
Det är så skönt att just DU finns här! Kram!
2009-05-29

  Lili Samuelsson VIP
tack själv vännen,för att du finns här
2009-05-28

  Per Teofilusson
Du detsamma. Du är sådan jag i lönndom lutar mig mot, det är en trygghet att vara sedd av dig.
2009-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Dito.
2009-05-28

  Sturesdotter
Tack själv - vet att du finns; många rader skänker du och mycket visdom.
2009-05-28

  Carola Zettergren
BAMSEKRAMEN HELA DAGEN!:)
2009-05-28

  Johan Bergstjärna VIP
Tack själv & sov gott Måna.
2009-05-28

  Suzy med punkterna
Anar, för jag känner detsamma här.........
2009-05-27

  Elaine.S VIP
Jag är glad att du finns här, riktigt glad:))
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger