Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I can see a future

You
have give
me
a new hope

a hope
in life

peace

is filling
my heart

the storm
have
no more

a place
in my life
anymore

a can see
a future

i never
believed

i can see
happiness

everlasting.




Fri vers av Desire'e
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-28 15:17



Bookmark and Share


    Burre
härligt!!!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e