Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är för gammal/för ung för det här

ett läsår går snabbt och nu är det bara en vecka kvar
jag kommer ihåg att jag sa:
"vilken idiot jag var
som lät allt glida förbi
som väntade för länge"

och nu sitter jag här med resterna
rast
lös
het,

i år igen




Övriga genrer av girlsinwhitedresses
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-28 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

girlsinwhitedresses
girlsinwhitedresses