Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förklara

& det svider
era ord
i mitt huvud
det snurrar, det
dunkar
när jag andas

och jag kan inte urskilja
om ni är allvarliga

så ett skratt
verkar passa
för att dölja
förvirring

rädsla

panik




Fri vers av fredagar
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-28 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredagar
fredagar