Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan/ jag väljer

 

 

Ringar av kärlek känner ömhet för livet då och då

längtar bort längtar till det som omsluter mig som älskar utan sans

längtar jag längtar efter evigt besvarad kärlek

längtar efter inte bara att akten göra längtar efter dig som vill dela hela mig

längtar efter att jag hittar dig som jag vill dela min tid

längtan efter att få välja vad jag vill ha

ritar drömmar med mina tankar hur ljuvligt jag vill ha det med dig när jag hittar dig,medans så lever jag en dag i taget

jag strävar allltid efter att leva en dag i taget 

njuter av tiden, lider av tiden, värker av tiden

solstrålar kommer solstrålar går

skrattet kom skrattet försvann

kupar mina händer över det jag vill ha och vårda ömt

slår mina armar om min själ




Fri vers av Fånga dagen
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-28 18:34



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Längtansfullt och vackert skrivet, i hoppfullhet .......
2009-05-29

  agneta pichler
..vackert.. skrivet..
jag vet. att han finns där ute
i kuliserna.. *ler*

se dig om gumman..
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen