Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så sällsamt

Så sällsamt

rofyllt att höra dina fingrar
över gitarrens strängar

vackert att tonerna
låter vardagen flyta
undan

befriande att bara
få vila en
stund

i dina toner
av lugn




Fri vers av Krissie
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-28 19:04



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Din text får mig att tänka på gatumusikanten jag hörde här om dagen. Han spelade gitarr så vackert sällsamt. Fina ord!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie