Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken (lyssna)

 

Lita på din röst
dina känslovågor
från en ren källa

Porlande frisk
är din intuition
om du lyssnar

Låt musiken
leda dig rätt
i livets rytm...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-28 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att lita på "dina känslovågor från en ren källa" känns som en befriande vägledning.
2009-05-28

  L Patrik W Johansson VIP
Now we're talking eller singing då

eller dancing

ja du förstår

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP