Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All min tid finns jag för dig när du behöver mig!


Alltid

Lilla du med fina drag

älskade unge med varmt hjärta


Jag finns vid din sorgsna sida

jag finns vid din glada

vid alla sidor din person är sammansatt av

finns jag

alltid


Alltid mitt hjärta

min sköra lilla skapelse

mitt blod och min luft

alltid...all tid.. som jag har finns jag

vid din sida


Vi andas tillsammans

du och jag

när din ork och lust tar ledigt

så ger jag konstgjord andning

ett tag

tills dina andetag flyter fritt

igen


Alltid Älsklingsunge!




Fri vers av sulimaa
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-28 20:19



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert skrivet..
2009-05-30

  Suzy med punkterna
En vacker mammas ord...berör djupt
2009-05-28

  Vinkelns
Drömföräldern har skrivit detta! Farao, jag blir rörd på riktigt.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa