Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslek

 

Leker med ensamhet
och lite vacuum
fyller dem med mig
så jag inte fylls av dom

Leker med ledsen
och lite melankoli
försöker förena dem
till en sällsam melodi

Leker med trösten
och lite empati
gör en sång av orden
med bubblor i

Leker med glädjen
och lite sorg
känner lyckan
förenar dem i min borg

Leker med närhet
och lite vara vi
tar en bit du
och ler inuti

Leker med lusten
och lite längtan till
mumsar på minnen
och älskar när jag vill




Fri vers av leelee
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-28 21:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt skrivet
2009-05-30

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Och leker med orden gör du också... och det verkar gå lekande lätt...!
2009-05-29

  erkki
Så härligt lekfullt! Du vet, vi, vi blir växer inte efter 10 års ålder. Vi blir bara större. Så vi kan det där med lek! Vet vad vi talar om! Härligt lekfyllt med lite spridda rim, alitterationer och friskhet.
2009-05-28

    ej medlem längre
Lekfullt flyter dikten fram.. rimmande .. läsnjutning ... livsfilosofi.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

leelee