Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara het sand

Solen
steker

hetta
som ökar

sanden

bränner
mot mina
bara fötter

ingen
svalka

bara
het sand

hetare
än min
nakna hud

kan klara.








Fri vers av Desire'e
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-28 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e