Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig plats

Du ger mig plats
och jag passar

Lätt

Allt som så ofta
skaver genom luften
landar bara
okomplicerat
och överraskad
ser jag mig omkring

Jag fyller ut mig själv
precis




Fri vers av Carl Prag
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-28 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag