Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lika bra att sova...japp!


Upp och nervända världen



Ibland så känns hela livet bara

upp och ner

hur man än står på huvudet

så rättar det inte till sig...



Alla plagg är minst ett par storlekar för små

och inte hjälper det att man

håller andan

och

drar in magen



Brösten känns inte speciellt

fasta

trots att

tro det eller ej

bh:n gick loss på 600 spänn!



Du bedyrar att jag är

vacker

vill att jag ska bli glad

konstigt

jag blir bara illamående av

dig



Jag tar två steg framåt

men ändå

så har jag på något förbryllande sätt

ändå

backat



Så jag skiter i allt

och går och lägger mig

och

imorgon

står jag på huvudet igen!




Fri vers av sulimaa
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-29 00:29



Bookmark and Share


  Water VIP
Tydligen har vi olika väderlekar även i detta.
Men som Jimi Hendrix sade, "Jag försöker stiga upp varje dag"
2009-06-05

  Miss Mod
Vilken härlig text!!
2009-05-31

  blaite
Står du fortfarande på händer..ibland har man sånna där ful dagar..
2009-05-30

  Suzy med punkterna
Igenkännande läser jag dessa rader och ler åt mig själv.......
2009-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr är jag tvungen att bedyra samma sak. Beklagar.
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa